At være eller ikke at være – et godt cateringfirma der både kan levere brunch, frokost, middagsmad, receptionsbuffet og sushi fra et af Danmarks populæreste sushisteder. Dét er dilemmaet – kan det lade sig gøre? Hvis man nu selv egentlig godt kunne tænke sig et arrangement der bare skriger hjemmelavet mad og sved, bagning og tårer i køkkenet, men man måske har for travlt, har et ufærdigt køkken, skal holde det hemmeligt eller man egentlig ikke kan overskue de ernæringsmæssige behov hos sine laktoseintolerante og glutenallergiske gæster? 

Ebuffet er et cateringfirma der ser ud til at have adresseret og opfyldt ovenstående behov hos sjællænderne. Firmaet lovprises på Trustpilot med en score på fem stjerner og vurderes blandt andet på madens gode kvalitet og planmæssige leveringstider. Den høje score er i skrivende stund baseret på 564 anmeldelser.

Adskillige bloggere har skrevet rosende indlæg om den rolle Ebuffet har spillet ved større arrangementer som blandt andet deres housewarmings, surprisefødselsdage, reunion af en folkeskoleårgang og konfirmationer. Der er tilsyneladende en enstemmig holdning til at Ebuffet leverer varm mad i rigelige mængder, uden at der er sparet på kvaliteten. Et aspekt ved buffet-bestillingen der også er populær hos bloggerne er cateringfirmaets koncept om ‘vælg selv-buffet’. Via Ebuffets hjemmeside kan man sammensætte retterne i sin brunch- frokost- eller middagsbuffet efter eget ønske. Blandt andet skriver bloggeren Simone at de “…valgte en buffet, hvor vi selv kunne til- og fravælge retter, og da det var så utrolig billigt, valgte vi at bestille lidt ekstra retter til buffeten. Det var virkelig nemt at bestille maden online“.  

Om Ebuffet

Ebuffet er en virksomhed der satser på at være det billigste cateringfirma på markedet. Ebuffet skriver på deres hjemmeside at nytænkning er budt velkommen i virksomheden, så råvarernes kvalitet ikke skal presse produktpriserne i vejret. Deres prismatch-funktion gør det muligt at få udbetalt differencen af Ebuffet hvis man får et billigere tilbud på buffet fra en anden virksomhed.  

Ebuffet holder åbent alle årets 365 dage og leverer buffeter til brunch, frokost, middag, stående receptioner og julefrokoster. I samarbejde med Letz Sushi leverer de også fire forskellige sushimenuer der kan bestilles med andre buffeter eller for sig. Ekstra funktioner som tilkøb af ekstraretter og ‘på minuttet-levering’ kan tilvælges på Ebuffets hjemmeside, der er overskuelig og skaber et godt overblik over de forskellige valgmuligheder.   

På nuværende tidspunkt leverer Ebuffet kun på Sjælland og på Fyn, så der er altså ikke lune buffeter til jyderne endnu.