Som tilhænger af et givent accessory inden for modeverdenen kan man let gå hen og få netop denne type accessory som ens kendetegn – noget, ens venner og bekendte kan regne med, at man ikke forlader huset uden, og som man sætter en ære i at kende alt til og have et stort udvalg af. Men er man afhængig af en trend, der ligger i den dyre ende – såsom armbåndsure fra de helt store designere i branchen – kan det hurtigt blive svært at følge med.

Et nyt ur i en ordentlig kvalitet er en investering, som langt de fleste ikke går ud og gør ofte. Men er man ur-elsker ønsker man naturligvis muligheden for at kunne opdatere sit look og følge med de nyeste tendenser lidt oftere, end andre mennesker gør. Derfor er det vigtigt at finde frem til en forhandler, der tilbyder ordentlige priser på de største mærker, så man ikke behøver at ruinere sig selv fuldstændig, når man ønsker at opdatere garderoben.

Internettet er selvfølgelig det optimale sted at søge efter en sådan forhandler. På siden dk-designerure.dk kan man læse om lige netop hvilke forhandlere, der fører hvilke kollektioner og mærker til en ordentlig pris. På siden kan man altid holde sig opdateret på de nyeste tendenser inden for armbåndsurets verden, og læse anmeldelser af både hele kollektioner og enkelte ure. Det kan være værd at tjekke anmeldelserne ud, når man overvejer at investere i et nyt ur selv, og ønsker at høre hvad andre urelskere og modekendere har at sige om emnet. Alle artikler og anbefalinger på siden dk-designerure.dk skrives nemlig af andre entusiaster inden for feltet, der også har ekstremt stor ekspertise og kendskab, som de deler ud af. 

Man kan blandt andet læse anmeldelser af designerure fra mærker såsom Lacoste, NEXO, GANT, TRIWA, DKNY, Marc Jacobs, Michael Kors, Citizen, SEIKO, Tommy Hilfiger, Hugo Boss samt selvfølgelig nykommeren og storfavoritten i øjeblikket, Daniel Wellington. Der er altså tale om både ure specifikt designet til mænd eller kvinder, men også et væld af unisex-styles. Anmeldelserne beskæftiger sig med hvert enkelt brands signaturstile, deres historie, og hvad de står for – og dermed også hvad man er med til at udtrykke med sin stil, hvis man vælger at tage et ur fra denne forhandler om sit håndled. Uanset, om man er til klassisk vintageur, et mere opdateret sportslook eller et feminint ur i smukke farver, kan man læse om udvalget på dk-designerur.dk.

Hver anmeldelse rundes af med et bud på en forhandler, der ikke alene giver garantiaftaler med i handlen, men som også er en verificeret forhandler. Dette er altså en garanti for, at man ikke modtager en billig kopivare, men derimod den ganske ægte vare fra et stort modehus. og med de priser, der tilbydes, bliver det netop en mulighed at opdatere ens garderobe med nye styles jævnligt.