Min familie og jeg flyttede i parcelhus for et år siden, og vi var glade for at komme ud af storbyen og få græs under fødderne i en hyggelig provinsby. Vores glæde over at bo i hus blev dog spoleret for godt to måneder siden, da vi var på juleferie. Tyvene havde ribbet vores bolig for alt fra fladskærm i stuen til arbejdscomputere og smykker. Børnene havde heldigvis haft deres tablets med på juleferien, men det var alligevel utrolig frustrerende og grænseoverskridende at komme hjem til et ”tømt hus”, og både min mand og jeg var enige om, at det skulle ikke ske igen. Vi var fast besluttet på at få installeret overvågning, og vi søgte hver især på nettet efter overvågningskameraer.

Kæmpestort udvalg af billige kvalitetskameraer til overvågning

Jeg fandt frem til DK Kamera, som er en af de førende specialister i Danmark, og de har et kæmpestort udvalg af kameraer til billige priser. Jeg vidste intet om overvågningskameraer på forhånd, men fik professionel vejledning, så det blev nemmere at vælge den rigtige løsning for os. Jeg kunne vælge mellem analoge kameraer med kabler og billeder i dvd-kvalitet, AHD kameraer med kabler i HD-kvalitet eller trådløse digitale IP-kameraer, som anvender den nyeste teknologi. Efter at have talt med min mand besluttede vi os for at vælge den digitale løsning, som er den dyreste, men som også kan holde i mange år fremover. Vi besluttede også, at vi ville købe en pakke med fire kuppelkameraer, og vi har installeret et på et udhæng udendørs og de andre i loftet i forskellige rum indendørs. De var nemme at montere og tilslutte vores lokale netværk, og vi kan fra vores smartphone og computer følge med i, hvad der sker i vores hjem døgnet rundt. Nogle vil måske mene, at det er lidt overdrevet at gardere sig med så meget overvågning i hjemmet, men for os betyder det meget tryghed i hverdagen, at vi kan holde øje med, hvem der kommer og går i vores hjem, og hvis der er ubudne gæster på vej til at bryde ind, bliver vi hurtigt alarmeret.

Mange online-tilbud, god service og hurtig levering

Overvågningspakken ”Komplet Videoovervågning – 213VW4” med de fire kuppelkameraer fik jeg på tilbud, så den kostede kun 3.695 kr., og jeg sparede 900 kr. Kameraerne fra NEXUS kan anvendes både indendørs og udendørs med overvågning i HD-kvalitet og zoomlinse. Det er i det hele taget mit indtryk, at man finder rigtig mange gode online-tilbud hos DK Kamera. Jeg fik en meget fin service hos DK Kamera, og der var gratis fragt og hurtig levering, og jeg kan bestemt anbefalet dette firma til andre, som overveje at få installeret overvågningskameraer i deres hjem.