Jeg fejrede for nylig 40-års fødselsdag og havde inviteret familie og venner til fest. Eftersom jeg aldrig har været nogen ørn i et køkken, besluttede jeg ret hurtigt, at jeg ville bestille en lækker catering-buffet udefra, som jeg kunne servere for mine 32 gæster. Jeg undersøgte på nettet, hvilke muligheder der var hos forskellige catering-firmaer, og valget faldt på ebuffet.dk, som har et spændende udvalg af buffeter til en favorabel pris. Jeg kunne desuden se, at andre kunder har anmeldt ebuffet.dk positivt på Trustpilot.dk, hvilket også havde betydning for mit valg, for det er altid godt at vide, hvilke erfaringer andre kunder har gjort sig.

Mange lækre retter til en billig kuvertpris

Jeg valgte Vælg-selv-Buffeten fra 89,50 kr. per kuvert, og her skulle jeg vælge mellem minimum 3 hovedretter og 4 tilbehørsretter. Der var mange lækre retter at vælge imellem, men valget faldt på græske frikadeller med oksekød, feta og krydderier, svensk røget landskinke glaseret med brun farin og dijonsennep samt pulled pork. Som tilbehørsretter valgte jeg kartoffelsalat med creme fraishe, pastasalat med auberginesauce, peberfrugt, feta og sorte oliven, bønnesalat med rødløg, solsikkekerner, rosiner og cremefraiche samt Caesar salad med romainesalat, croutoner, Grana Padano ost og dressing. Dertil bestilte jeg brød og smør.

Velsmagende og varm mad leveret til tiden

På selve dagen fik jeg maden leveret til aftalte tidspunkt af et meget serviceminded personale. Maden var nem at anrette på et bord, hvor gæsterne selv kunne tage for sig af retterne, og det hele så meget lækkert og indbydende ud, og det smagte friskt og dejligt. Maden var desuden varm, så jeg ikke selv skulle bruge tid på at varme noget op. Gæsterne roste maden, og der var nok mad til alle. Det var en fantastisk buffet til en favorabel pris, og jeg er utrolig glad for, at jeg valgte ebuffet.dk som cateringfirma. Jeg kan varmt anbefale andre at gøre det samme.