Er du vild med indretning, men har svært ved at kombinere familieliv og et lækkert hjem? Måske mangler du inspiration til børneværelserne? Eller gode råd til at optimere pladsen på børnenes små værelser? Uanset hvad du er på udkig efter til børneværelset, så finder du inspiration, tips og gode guides på dk-møbelinfo.dk, der jævnligt opdateres af Manaya – en webshop med de skønneste ting til ungerne.

Plads til børnene

Når det kommer til indretning og børn, skal der ske mange kompromisser, for det er ikke alting, der er lige praktisk i en børnefamilie, hvor tingene går hurtigt og ingen rigtig har tid til at rydde op. Men praktisk og lækkert kan sagtens kombineres. På bloggen finder du for eksempel gode indlæg, der handler om at optimere pladsen på børnenes soveværelse med en lækker køjeseng. Ovenstående model finder du hos Manaya, og den fungerer super godt, fordi den er enkel og funktionel med rene hvide linjer. Den ekstra sengeplads kan bruges til overnattende venner eller madrassen kan skiftes ud med en plade, så du i stedet får ekstra opbevaringsplads.

En andet godt indlæg om pladsbesparende senge, handler om vægsenge – i børnehøjde vel at mærke. Fede senge der kan gemmes væk, så pladsen på gulvet bliver givet fri til leg. Hos Manaya kan du få Kids skabssenge i flotte farver, og endda nogle der er indbygget i reolsystemer, hvis du har behov for ekstra opbevaring. Mulighederne er uendelige.

Følg bloggen og vær opdateret

At følge en blog kan virke lidt omsonst med alle de reklamer, vi præsenteres for hver dag. Både gennem sociale medier, i papirform og på fjernsyn og radio. Men der er alligevel noget mere over blogs. På en eller anden måde får du en personlig vinkel på boligtendenserne, og de fleste bloggere laver indlæg af egen interesse – ikke for at sælge noget, som det er tilfældet med reklamer.

Hvis du følger med på dk-møbelinfo.dk vil du få inspiration og gode råd til indretning af børneværelset, og du vil være blandt de første, der får det af vide, når der er nye tendenser, der skal integreres i hjemmet. Find sengeguides og gode råd til indkøb af sofa til børnefamilien og bliv inspireret til at bruge farver, materialer og former på helt nye måder.

Bloggen er særligt for dig, der har børn, men som gerne vil kombinere lækkert design med funktionalitet, og som sætter pris på god kvalitet. De ting du præsenteres for, kan klare børnehænder og alt hvad der følger med, når der er børn i hjemmet.