Der er ingen tvivl om, at det er rigtig populært at have en frugtordning på en arbejdsplads, og mange steder anses den næsten for ligeså vigtig som frokostordningen. I mange tilfælde er frugtordningen faktisk en del af netop frokosten, hvor man kan tage et par stykker frugt med ned på sin plads til senere på eftermiddagen. Der er da også mange gode grunde til at have et frugtordning på arbejdspladsen, og vi vil kigge lidt nærmere på nogle af dem.

Find den bedste frugtordning lige her: http://dk-frugtordning.dk .

Først og fremmest er der sundhedsmæssige årsager til at have frugt hver dag til medarbejderne. Det er selvfølgelig ikke noget, som redder hele verden, men hvis man får minimum et par stykker frugt hver eneste dag, så er man altså kommet et godt stykke af vejen. Det er noget, som indeholder masser af vitaminer, og hvis man har en tendens til at spise lidt for ensformigt, så er frugt en rigtig god måde at komme lidt udover det problem.

Det kan også være en kæmpe gevinst for arbejdspladsen, fordi medarbejderne bliver gladere og føler, at der bliver fokuseret på dem. Det kan også sagtens betyde, at der kommer mere energi til de ansatte, fordi de får fast frugt. Rigtig mange oplever, at de mangler energi og overskud, når det bliver sidst på dagen, og det kan både gå udover arbejdet i disse timer og de aktiviteter, man skulle hjem og lave efter arbejde. Derfor leder mange efter en måde at have energi hele dagen, og her kan frugt sagtens være en af vejene frem, fordi det giver nogle små energiboosts i løbet af dagen.

Frugtordningerne er ofte meget fornuftige, og man kan selv vælge til og fra, som man ønsker det. Nogle steder kommer frugten efter årstiderne, og det betyder, at den varierer fra måned til måned. Andre steder kan man selv tilpasse, hvilken tyve af frugt man ønsker, og man kan selvfølgelig skrue op og ned i mængden.

Priserne er gode, og det er faktisk ikke så dyrt at have en frugtordning, som nogle virksomheder tror. Det er samtidig en investering i medarbejdernes sundhed og deres ydeevne, og man skal derfor ikke se det som penge ud af vinduet, hvis man vælger at have en sådan ordning. Der er ikke meget tvivl om, at det i de fleste tilfælde vil være givet rigtig godt ud, og med den nuværende sundhedsbølge, vil det også være et populært valg.