Det er i de senere år blevet det helt store med forskellige former for æteriske olier, og begge mine døtre er helt med på den bølge. De bruger æteriske olier til forskellige ting, såsom at sætte det i vinduet og bruge dem til massage og til afstresning, men det er kun i vores del af verden, det er noget nyt, i østens medicin har det være brugt i mange årtier, måske endda århundreder, som en del af den komplette behandling af krop og sind.

Jeg bruger også selv æteriske olier, men det er som en del af massage, og det er med til at få mine patienter til at slappe af, når de ligger på briksen.

Et zen for kroppen

Derfor bruger vi i husstanden en del af de æteriske olier, og det kan hurtigt blive til en del penge. Det var derfor, jeg blev så glad, da jeg faldt over en dansk hjemmeside, hvor jeg let kunne få alle de æteriske olier, som jeg skal bruge, og til en brøkdel af den pris som jeg har betalt indtil nu.

Jeg ledte egentligt efter en hjemmeside, hvor jeg kunne få nogle andre småting, men faldt over denne, og efter en snak med deres kundeservice bestilte jeg lidt forskelligt.

Allerede efter nogle få arbejdsdage, kom det, jeg havde bestilt. Jeg kunne tjekke kvaliteten, og den var, som deres kundeservice havde sagt, helt i top, og jeg kunne sagtens bestille hos dem igen.

Jeg har siden købt æteriske olier hos dem flere gange, og hver gang har de leveret hurtigt og i en rigtig god kvalitet, og samtidig har de altid en god service hos deres kundebetjening, hvis der er nogle spørgsmål. 

Jeg har anbefalet siden til de andre massører, som jeg henviser til, og de er alle lige så begejstrede, som jeg er, for både service, udvalg og kvalitet.