Drøm dig hen til det autentiske Italien

Har du også en drøm om at tage ned til Italien og opleve, hvordan de lokale italienere lever? Så tag med localiving.dk på en rejse, som I sent vil glemme. I bliver inviteret helt ind i italienernes liv, og I vil få et unikt indblik i Italiens mange kulturskatte. Der vil være kort sagt være rig mulighed for at leve som en ægte italiener.

 

Slap af i unikke omgivelser

Helt konkret vil I blive indlogerede på en gård eller et landsted ofte i enten Toscana eller Umbrien. Ejerne vil så invitere Jer indenfor i deres hverdag, og I vil få mulighed for at komme helt tæt på. Ofte bliver der produceret lokale specialiteter på gårdene, og dine smagsløg vil blive forkælet udover det sædvanlige.

 

Oliven, olivenolie, honning, vin, urter og marmelade er blot nogle af de produkter, som du kan være heldig at få lov at opleve. Italienerne er kendte for deres madkultur og ikke mindst lange måltider rundt om bordet, hvor der bliver fortalt den ene historie efter den anden i stearinlysets skær.

 

Den italienske levemåde

Denne måde at holde ferie på er utrolig afslappende, og samværet med de lokale italienere giver noget helt specielt til Jeres ferie. Derfor er det også oplagt at tage hele familie afsted, da I kan tage ferien helt i Jeres tempo uden stress og jag.

 

Italienerne er kendte for deres afslappethed, så det er blot at tage ved lære og nyde livet. De tager en dag af gangen, og selvom de passer deres normale hverdag under Jeres besøg, står de altid klar med åbne arme og klar til at byde Jer indenfor i deres hjem.

 

Agriturismo Toscana  sørger for at der står en ferielejlighed klar og der er altid pool lige i nærheden, så børn og barnlige sjæle kan fornøje sig.