Beskyt dit virksomhed imod indbrud 

Er du også ved at være godt træt af, at du om morgenen kommer ud til din virksomhed og der endnu en gang har været indbrud? Hvis ja, så vil jeg gerne give en anbefaling videre. Da vi for tredje gang indenfor to måneder havde haft indbrud, og tyvene igen havde brækket vores dør for at løbe med en mindre kontantbeløb, havde jeg fået nok. Jeg måtte gøre noget. 

God pris og et godt produkt

Derfor begyndte jeg at søge på nettet for at finde forskellige former for overvågning, som kunne være en mulighed for vores virksomhed. Hurtigt fandt jeg frem til DKKAMERA, som sælger overvågningskamera både til at opsætte indendørs og udendørs. Jeg kontaktede dem for at få noget rådgivning i forhold til, hvilket overvågningssystem de ville råde mig til at anskaffe. Jeg fik hurtigt svar tilbage, og jeg følte mig helt tryg ved deres råd og vejledning. Desuden kunne de også give os en rigtig god pris. 

Haft en god effekt 

Efter vi fik opsat overvågning, har vi ikke haft indbrud. Vi har sørget for at skilte med, at vi har opsat overvågning op, og det har haft en positiv effekt. Samtidig blev vi rådet af DKKKAMERA.DK til hvor det var mest optimalt at opsætte overvågningen. 

Vi prøver at tænke bæredygtighed ind i mange aspekter i vores virksomhed. Derfor blev vi også meget positivt overrasket, da DKKAMERA præsenterede os for muligheden, for at vi kunne få overvågningskameraer, som fik strøm igennem solceller. Det hænger rigtig fint sammen med den måde, som vi gerne vil drive vores virksomhed på. Hvis DKKAMERA ikke havde gjort os opmærksomme på denne mulighed, kunne vi nemt have overset det. Dette har også været en af grundene til, at vi har været meget tilfredse med at handle med DKKAMERA, og varmt kan give dem vores anbefaling.