Vi skulle forleden bruge noget mad til et arrangement i den lokale fodboldklub, og det blev så til at lokalt cateringfirma. Noget, som gav mig kuldegysninger, for alt for ofte har jeg oplevet, at catering er laveste fællesnævner. Mad som i bedste fald er spiseligt, men ellers er der meget langt mellem snapsene, og jeg erindrer dårligt, om der en gang i min dunkle fortid har været noget ved catering, som jeg faktisk kunne lide.

En ny oplevelse

Dette ændrede sig efter arrangementet i fodboldklubben, for der havde vi valgt et cateringfirma, som virkelig forstod at bruge de råvarer, som er i sæson, og bruge dem, så de komplimenterede hinanden og skabte en fantastisk madsymbiose.

Jeg blev noget overrasket over maden, da de kom med den, for de var i god tid, og samtidig så var duften af maden virkelig noget, som vækkede mine smagsløg og gjorde, at jeg næsten troede på, det ville være godt.

Jeg må dog æde mine egne ord og indrømme, at alt denne dag var fantastisk. Al maden var hele vejen igennem fantastisk, kødet var mørt og velsmagende, og tilbehøret var enkelt, men passede godt til, og saucer og dressinger var friske og lækre. Det var, som om vi var trådt ind på en luksusrestaurant, og alle gæsterne istemte med mig i koret og roste denne catering til skyerne.

Jeg selv var meget begejstret over brødet, samt hvor frisk alt var, hvor dygtige personalet var til at sikre, der var nok på fadene, og at maden var lun og blev flot præsenteret. 

Prisen for hele herligheden var overraskende lav – faktisk så lav, at jeg havde forventet en hel anden standard på maden, men det er selvfølgelig rart, at vi nu endelig har fundet et sted, hvor der er mulighed for at få kvalitet til gode priser og ikke gå ned på service. Det er noget, som jeg slet ikke vidste, var muligt, men dette firma tog mig på en ny rejse, og indtil videre har de givet mig udelukkende gode oplevelser.