At vælge døre til dit hus virker måske ikke, som det mest spændende som man kan komme i tanke om. Men det kan gøre en stor forskel for dit hjem og din boligindretning. Der findes i dag rigtig mange muligheder på områder, og løsninger kan tilpasses, så de passer præcis til dit hjem. 

Hovedsageligt er det hvide døre, der dominerer området inden for indvendige døre. Men hvis du vælger at male et rum i en farve, kan det give en rigtig fin effekt, hvis du også maler døren. Du kan enten vælge at male den i den helt samme farve, som resten af rummet ellers kan du også vælge at male den en tone mørkere eller lysere. Det giver en fin tone i tone effekt, og kan give et fint liv til rummet. 

Hvis du har mange små rum, og har svært ved at få nok dagslys ind, så kan en mulighed også være at vælge indvendige døre, hvor der er glas i. Det kan give rigtig meget lys, da der kan lys videre fra et rum til et andet og samtidig kan det også give en rigtig hyggelig effekt. 

Døre kan også være gode til at skabe en rød tråd igennem hele huset. Hvis du har ens døre over hele huset, giver det ro til rummene, og så kan du godt give den lidt mere gas i din boligindretning. 

Trends kommer og går. Men hvis der er trend, som du tænker kunne passe godt ind i din indretning, kan du vælge at tilføre trende ved hjælp af lidt interiør eller en plakat. En ny plakat kan være en rigtig nem måde til at friske dit hjem op uden de store omkostning, og det tager ikke lang tid at udskifte en plakat i en ramme. Derfor er det også en god måde at variere din indretning på.