Sommeren er næsten over os, og det betyder længere, varmere og lysere dage. Det betyder også bryllupper, grillaftener, fester og andre lignende arrangementer. Derfor er det vigtigt, at du får fyldt klædeskabet op med lækkert tøj, sko og tilbehør, så du bare er klar til hele molevitten. Det er nemlig aldrig en sjov følelse at stå og kigge ind i et klædeskab, der på grund af sit manglende og passende indhold indikerer tøjkrise lige op til, at man står og skal til en fest eller et andet arrangement. Men hvad er så på mode denne sommer og skal have en plads i garderoben?

Farver og mønstre

Når du kigger på festtøj til garderoben, er det en god ting at søge efter farver – især pastelfarver og en farve som gul. Det vil give ekstra mange point, hvis du også kan få et lækkert mønster blandet ind i det samtidig. Andre farver er selvfølgelig også velkomne, bare det giver dit look et friskt og sommerligt pift.

Du skal selvfølgelig ikke altid tage det samme på til alle arrangementer og fester, for der er som regel stor forskel på, hvilken dresscode der forventes. Til bryllupper skal du se noget mere formel ud, end du skal til firmafesten. Så er det til bryllup du skal, er det bare med at finde den lange kjole frem – i en lækker pastel blå selvfølgelig. Er det en firmafest, du skal til, kan du sagtens nøjes med et par lækre bukser og skøn trøje hertil, men kjoler er også altid et sikkert valg.

Lækre sko med god komfort

Selvom du har tøjet på plads, mangler du lige et par sko, som sætter prikken over i’et. Disse skal helst være komfortable, men designet skal også være i orden, så skoen passer til dit lækre sæt tøj. Husk endelig at tænke på farver, når du vælger sko. Det kan nemlig virkelig give noget ekstra til dit outfit, hvis du f.eks. tager en farvet sko på til en mere neutral kjole. Du kan dog også sagtens matche farve med farve, så længe du sørger for, at de farver du vælger, passer sammen.

Tondersko hjælper dig med at finde frem til de helt rigtige festsko ved at give dig inspiration igennem deres blogs. På deres mange blogs giver de nemlig utallige råd og ideer til sko, der passer til ethvert arrangement, og du behøver derfor aldrig at føle dig på bar bund igen, når du skal ud og købe nye sko.