Vækkeuret ringer, og du basker til det i frustration og vil egentlig gerne bare sove videre, men den går ikke. Du har gerninger, der skal klares, og derfor er det bare med at komme ud af fjerene. Faktisk skal du helst op i så god tid, at du kan vågne op derhjemme og tage dig tid til dine morgenrutiner. Hvis du skal stresse rundt hele vejen til arbejde eller skolen, kan det påvirke din psyke negativt i længden. Vil du gerne ind i en god morgenrutine, samt hvad du kan foretage dig for at hjælpe kroppen, så læs med.

Spis en morgenmad med fibre

Lad det hvide toastbrød blive i skabet. Det skal du ikke have noget af nu. Morgenmaden er det vigtigste måltid, da det er her, hvor du giver din krop noget brændstof, så den kan fungere allerede helt fra start. Din morgenmad skal helst bestå af noget fiberholdigt, så du ikke går kold inden middagsmaden, og derfor kan noget rugbrød, havregryn eller noget i den boldgade være et godt valg, som kan sikre dig, at du holder din energi stabil over den første del af dagen.

Snup en kop kaffe eller noget te

Der er ikke noget bedre at vågne op med en kop kaffe eller noget dejligt te. Kaffen giver dig naturligvis noget ekstra energi, men desuden sætter det gang i din forbrænding. Er du dog ikke en kaffedrikker, kan du med fordel rette blikket mod te, hvor du virkelig kan finde noget, som kan gavne din krop. Matcha te er et af de store hit for tiden, og det er ikke uden grund. Denne te indeholder aminosyren theanine, og det er desuden bevist, at du nedsætter den mentale og fysiske stress, hvilket kan være godt i en ellers utrolig travl hverdag. Hvis du vil gøre te til din morgenrutine, så find noget her: https://chinateahouse.eu/matcha-te-87/ 

 

Godmorgen.