Det kan være svært at finde på en rigtig god gave til min kæreste. Jeg ved, jeg aldrig går galt i byen med smykker, men jeg skulle finde det helt rigtige. Jeg er selv rigtig glad for margueritterne, men mange af dem er ret gammeldags, og det sidste vil i hvert fald ikke falde i god jord. Men der findes mere moderne og rigtig smukke udgaver som for eksempel fingerringe med den smukke blomst på.

En stor ring med hvide blade

Jeg kan som hun godt lide det, der har et klassisk look. Det må gerne afspejle noget smukt og enkelt, for det er den slags smykker, der også vil fungere om mange år. Jeg vil helst give hende noget, som hun har lyst til at bruge løbende, også i fremtiden. Derfor var jeg ikke i tvivl om, at en ring med den smukke blomst med hvide blade og gylden midte fra lund copenhagen var det helt rigtige valg.

Hvad jeg ikke vidste var, at det kan svare sig at købe den på nettet. Det er den samme ring, bare billigere. For mig er det bare en fordel, for så kan jeg købe mere end en gave til hende. Jeg er helt sikker på, jeg også finder den på denne geniale hjemmeside.

Hurtig levering

Jeg er altid i god tid med gaver, for hvad nu hvis. Det havde jeg ikke behøvet her, for der gik to dage, så kom pakken frem. Med de smukkeste ring og den lille ekstra gave, hun også skal have. Men det er en hemmelighed. Den slags må man gerne have i et parforhold, nemlig op til fødselsdage og op til jul.

Et princip jeg hylder, for det skal være sjovt, at den anden ikke ved, hvad der gemmer sig i pakkerne. Deres størrelse vil kun give en idé om det.