Det, jeg snakker om her, det er selvfølgelig Pokemon-figurer, for det gælder om at fange dem alle sammen og så træne dem. Nogle af dem er rigtig seje, nogle er sjældne, og nogle er rigtig gode til at kæmpe med mod andre Pokemons. Jeg må indrømme, at jeg ikke helt forstår alle reglerne, men legen er rigtig sjov, og den del nyder jeg rigtig meget.

Figurer og bolde

Der findes forskellige bolde, der bruges til at fange de forskellige Pokemons med. Jo sejere figur, desto sejere bold. Fra computerspillets verden er disse figurer kommet ud i form af legetøj, så nu kan der fanges Pokemons alle steder, men det kræver jo figurer og bolde, som mine meget kvikke børn havde regnet ud.

Jeg vidste godt, at det med at skaffe den slags, det var så mig, så jeg gik på jagt efter legetøj fra det spændende og magiske univers. Det at finde den slags var dog slet ikke så svært, som jeg troede. Udfordringen bestod i at finde et sted, hvor der var et stort udvalg, god levering, god kvalitet og gode priser. Den slags, som en voksen som jeg er meget mere interesseret i.

Heldigvis findes der hjemmesider, der lever op til det hele.

Nu fanger vi Pokemons i stuen

Indrømmet. Jeg blev mere end almindeligt populær, da jeg præsenterede bolde og figurer for børnene. Der blev leget Pokemon hele weekenden, og hver aften bliver bolde og figurer sat pænt på en hylde på hver deres værelse. Det er meget dyrebart legetøj, og det er mere af den slags, de skal have til jul og fødselsdag, det er helt sikkert.

Jeg ved også lige, hvor jeg skal købe det, for med det udvalg er jeg sikker på, at det bliver noget, de ikke allerede har. Jeg glæder mig allerede på deres vegne.