For mig er der ikke noget bedre at komme ud i naturen. Det bliver generelt ikke mere storslået og smukt,og det uanset hvor i verden, jeg befinder mig. Jungler er fyldt med vilde farver, hvor Norden har en grå og brun tone. Det hele har sin egen charme. For det meste er det dog den danske natur, jeg kommer ud i. Det giver lidt sig selv, det er jo nu en gang her, jeg bor.

Nogle gode muligheder

For mig er det bare en god mulighed for at bevæge mig rundt og gøre det iført naturens farver og i noget, der er praktisk og egner sig til det. Jeg har ikke helt forstået, hvorfor den slags tø ikke er noget, man kan bære til hverdag, for det er noget mere holdbart, og nu om dage vil de fleste af bukserne og trøjerne sagtens passe ind, men det er stadig lidt ilde set.

For mig er det bare tøj, der ikke kun egner sig til at blive brugt udendørs, det er også perfekt arbejdstøj. Det er slidstærkt, og derfor passer det til alle mulige typer af arbejde i hjemmet og haven. Jeg har bestilt mit det nye på xtragrej.dk, som har det jeg skal bruge, til priser, som jeg har lyst til at betale.

Den praktiske far

Mine børn synes også, det er sjovt, når jeg tager mit farkostume på. Det betyder, vi skal ud i skoven med hunden, at vi skal save i ting i haven, eller bare a vi skal være udenfor og lave noget, der er spændende, og som er helt forskelligt fra det, vi laver, når det er hverdag. Så jeg har lovet dem, at vi skal finde noget udstyr til dem, der passer til børn, så de også kan have deres eget til de forskellige lejligheder.