Nogle gange er der bare for meget stress og jag. Der skal handles, hentes børn og laves mad. Den slags dage, hvor begge er forsinket på vej hjem, og alt bliver i sidste øjeblik. Maden skal på bordet. De små skal i seng. Og derefter kan jeg godt mærke, at jeg har brug for noget tid til at falde ned på jorden. For det går jo alt sammen, og der kommer ikke noget godt ud af at stresse over tilværelsen.

Til en rolig aften

Det gælder om at falde ned på jorden inden sengetid. For mig er det en kop te. At sidde med benene oppe i sofaen under et tæppe og have bare en halv time til mig selv med ro og fred. Så kan jeg mærke, jeg slapper af. Det gik også i dag, og det vil det også gøre i morgen.

For at gøre min aften og hyggestund så god som muligt, så skal det være sort te, og det skal være lige den, jeg køber på nettet. Jeg har aldrig smagt en så god te som den, jeg kan få på denne hjemmeside. Den er så lækker og anderledes i smagen, at jeg nu forbinder det at drikke en god kop te med det at stresse ned. Det er utroligt, hvad den kan give.

Nu skal jeg have den dagligt

Det er bleve en vane for mig med den kop te. En rigtig god vane, synes jeg selv. Den kop har desuden for længst erstattet søde sager om aftenen, så den får også skylden for, at jeg nu lever sundere. Ikke et dårligt stempel at have fået sat på sig, må jeg sige.

Det er faktisk også underordnet, om det er sommer eller vinter. Denne te smag nemlig fantastisk, både når det er varmt, og når det er koldt udenfor.