Jeg foretrækker til hver en tid bukser med en høj talje. Jeg skal ikke tænke over at skille ad på midten, hverken når jeg cykler, sidder ned eller bukker mig efter noget. Desuden giver de bare en bedre figur, synes jeg, for dem med rigtig lav talje er ikke altid lige flatterende. Heldigvis er den høje talje ved at blive moderne igen, men der er steder, hvor det altid er muligt at finde den slags bukser, der bare sidder som de skal og har den elegante, høje talje.

Tøj på nettet

Jeg havde forsvoret, at jeg aldrig ville begynde at købe mit tøj online. Det ikke at kunne prøve det og se det an, inden jeg fik det, det var ikke lige mig. Men som så mange andre har jeg taget nethandel til mig, og det gælder også mit tøj. Når det er sagt, så er jeg her lige så selektiv med, hvor jeg handler, som jeg er med alt andet, for der skal stadig være fokus på kvalitet og det gode udseende.

Jeg kan nemlig godt lide at være velklædt og have tøj, der ikke kun er pænt, men som også klæder mig. Samtidig vil jeg gerne have tøj, der hverken er for dyrt eller for billigt. For dyrt tøj er ikke dét værd i min optik, for jeg vil ikke betale for mærket i sig selv. Men er det omvendt for billigt, så er kvaliteten også derefter. Det er tøj, der ikke holder hverken farve eller facon, og det er heller ikke det værd.

Her handler jeg

Når det kommer til at finde de perfekte damebukser og alt andet tøj, så handler jeg kun et sted efterhånden. Det er glæden ved altid at finde noget, jeg kan lide, men samtidig tilfredsstillelsen ved at kvaliteten og prisen er helt perfekt hver eneste gang.