Vi skulle holde åbent hus, i forbindelse med at vi overtog en af vores konkurrenter, og alle kunder og medarbejdere ville selvfølgelig være inviteret. Det pinte mig, at vi skulle bestille maden udefra, for jeg synes ofte, at den mad ud af huset, der er på markedet, i bedste fald er kedelig og i værste fald direkte uspiselig.

En god overraskelse

Men denne gang blev det anderledes, for selvom vi havde bestilt meget mad, og det hele jo skulle leveres samtidig, så kom det til tiden, og det var dejlig varmt og duftede frisk og virkelig godt.

At vores kantinechef havde fundet et sted med virkelig god mad ud af huset var nu næsten ikke noget, jeg turde tro på, men da jeg smagte på maden, så var jeg næsten ved at falde bagover. Den var så lækker, at man skulle tro, det var noget, som var lavet hjemme i mormors køkken. Kødet var mørt, og det tilbehør, der var til, var frisk og alt sammen tilberedt med en nænsom hånd, som klart forstod, hvad der er i sæson, og hvordan det skal behandles.

Masser af god mad

Der var så rigeligt af maden, og alt, som blev leveret, blev rost til skyerne af gæster. Der var en generel stor tilfredshed med alt det, der var på fadene, og der var flere, som spurgte efter firmanavnet på dem, som havde leveret maden. Det var i hvert fald flere end 20 gæster, som fik et visitkort og oplysninger om det firma, der havde leveret maden.

Det hele kostede langt mindre, end jeg havde troet muligt, og jeg må indrømme, at det er utroligt, at de kan levere så god kvalitet til en pris, som er så lav, men jeg klager ikke over det. Jeg ved da også godt, hvor jeg i fremtiden skal bestille maden, når jeg skal bruge mad ud af huset.