Er der noget bedre end frugt? Mange kan nok pege på en eller flere ting, men i løbet af arbejdsdagen er frugt helt i top sammen med kaffe – i hvert fald hvis du spørger mine medarbejdere. Det gjorde jeg, da jeg overtog et andet firma og lagde de to sammen, for det hele skal fungere godt efter fusionen.

Jeg vidste hvilket firma, som skulle levere det hele, og det var selvfølgelig de samme, som havde leveret til vores gamle firma. De havde fra den dag, vi snakkede med kundeservice og fået placeret vores ordre, fået en service og en kundebetjening, som er bedre end noget andet af det, vi har kunne få på markedet, og der er ellers mange, som gerne vil levere frugt til både vores og til andre firmaer.

Gode priser på det hele

Prisen, som vi betaler for at få frugt, er sammenlignet med den service og den kvalitet på frugten, de leverer, lav, men det klager vi ikke over.

Nu har vi fået leveret frugt til firmaet i over et år, og der er stadig stor tilfredshed med det, der bliver leveret. Alle medarbejdere har tilkendegivet, at de er meget tilfredse både med udvalget af frugt og med selve ordningen og kvaliteten. Derfor er firmafrugt en god idé. Det giver glade medarbejdere og sundere med til små penge, og det giver kvalitet i hverdagen.

Noget, der virker som ingenting, kan faktisk have en rigtig stor effekt, og jeg kan kun anbefale denne type af ordning til alle dem, der vil forkæle deres medarbejdere i hverdagen og give dem noget, der er lækkert og velsmagende. Selv den mest forhærdede kan som regel nås gennem maven.

Og om det er sommer eller vinter, så er frugt lækkert. Det er smag og vitaminer, det er noget saftigt, og det er noget rigtig velsmagende.