Jeg har, siden jeg var en stor knægt, været dybt fascineret af tordenvejr og lyn, derfor har jeg prøvet at tage billeder af lyn i mange år, og der er taget tusinder af billeder, som ikke viser specielt meget, men sidste år var vi på rejse i USA. Mens vi boede i Appalachian Mountains i Virginia, kom der et sort tordenvejr ind over os, et tordenvejr så voldsomt, at selv jeg blev lidt nervøs for det.

Det perfekte billede

jeg fik dog sat mine kameraer op, jeg tog en masse billeder, og jeg troede ikke mine egne øjne, på et af dem var der et anvill lyn, et lyn, som jeg drømte måske en dag at få et billede af.

Siden da har jeg ønsket at få det forstørret og få det op på væggen, men det var først, da jeg så min advokat havde fået billederne af hans børn op lærred, at der kom skred i sagerne.

Han fortalte mig, at det var de samme fotografier, som hang der før, nu var de bare kommet på lærred, og de var så flotte. Jeg fik navnet på firmaet og så var det med at undersøge om de kunne hjælpe mig med at få mit billede på lærred.

Mageløst resultat

Jeg kiggede på deres hjemmeside og tog en lang snak med deres kundeservice, som var meget venlige og hjælpsomme. De kunne sagtens hjælpe mig også, og den pris, som de skulle have for det, var noget lavere, end jeg troede, de ville tage.

Resultatet er, at det bedste billede af lyn, som jeg nogensinde har taget, nu er på lærred og så smukt, som jeg kunne forestille mig det kunne blive. Det pryder nu den ene endevæg i vores gildestue, og det er imponerende så flot slutresultatet blev, samt at de ikke skal have mere for det. At de leverer så hurtigt, er kun med til at vise, hvor god deres service egentlig er.