Jeg er ikke et øjeblik i tvivl. Jeg har de bedste medarbejdere, man kan tænke sig. Det kan være svært at huske at fortælle dem det i hverdagen, men det er vigtigt. Jeg sætter pris på deres indsats, for uden dem, så var jeg heller ikke, hvor jeg er i dag. Det skal selvfølgelig fejres, men et glas og et stykke kage en tilfældig fredag eftermiddag kan ikke gøre det for mig. Der skal mere til. Derfor ville jeg holde en firmafest udover den obligatoriske julefrokost.

Fra tanke til handling

Skal der være fest, så skal det også være sjovt på alle områder. Jeg ville derfor holde udklædningsfest. Ingen krav til temaet som sådan, der skulle være frit valg på alle hylder. Så længe der var udfoldelse og kreativitet – vi er jo en virksomhed i den kreative branche. Derfor skulle der selvfølgelig være præmier til bedst udklædte, for det er bare endnu mere motiverende.

Jeg skulle også selv klædes ud, for bedst udklædte skulle afgøres ved afstemning. Så har alle en fair chance, selv mig. Jeg kendte præmien, så jeg ville også gerne selv vinde lige den dag.

Og så skulle det holdes ude. Det er med til at skabe den gode stemning, og så skal ingen tænke på oprydning heller.

Der er kun et sted at holde den slags

Jeg har været der før i anden anledning. Det var en kæmpe succes på alle fronter. Så jeg vidste lige hvor, der skulle holdes firmafest Århus. De sikrede pynt til fest, de sikrede gode omgivelser, og de sikrede rigtig god mad.

Men de sikrede også, at kåringen af bedst udklædte blev en fantastisk gimmick, og der var ikke nogen, der ikke havde store smil på læberne under hele afsløringen. Lige som jeg ønskede. Også selvom jeg ikke vandt i denne omgang.