Vi er 6 stk. i familien, vi er alle læseheste, og vi er altid i gang med mindst et par bøger hver, så der er tit bøger liggende alle steder i huset, og vi skal alle have vores bøger med, når vi skal køre bil lang tid. Når vi skal på ferie, så er der kaos, for der er vi alle i gang med at finde bøger, som vi skal have med, og det ender som regel med, at vi skal have en hel kuffert med, og så er der altid mindst 4 af os som køber bøger på ferien, det er faktisk lidt stressende.

En smartere løsning

Men efter vi fik muligheden for e-bøger, så er der kommet meget mere ro på. Det eneste, vi skal sørge for, er at få vores tablets, bærbare eller Kindle med, og så er der læsestof nok, selv til vores familie.

Vi skal ikke længere slæbe os en pukkel til, og det hele skyldes, at vi fik e-bøger af mine forældre i julegave Det viste sig, at vi blev så glade for det, at vi er fortsat på denne måde. Vi læser også stadig almindelige bøger, men det er nu lettere med e-bøger. Vi har alle et mindre bibliotek lige ved hånden, og vi kan let få de sidste nye bøger, og er dit humør ikke til at læse en krimi, så er der sikkert en anden genre, som du gider læse den dag.

Det er praktisk og let

Der er så stort et sortiment og så gode priser, at det er noget som alle læseheste burde prøve. Det gør det så meget lettere, og hvor utroligt det end lyder, så får du læst mere end normalt. Hvem havde dog troet det var muligt.

Vi ved at vi ikke stopper med at bruge e-bøger, og vi skifter ikke til andre, for ingen kan levere det samme til den gode pris, for vi har undersøgt markedet.