Te er efterhånden noget, vi forbinder med flere steder i verden. Te drikkes både i Japan, Kina og helt over til Indien, men det er også noget af det mest britiske, der findes. Selv her i landet er det muligt at få rigtig god te mange steder. Hjemme hos mig er en af dem, for jeg handler grøn te og alt det andet i et rigtigt tehus.

God te er det hele værd

Den te, jeg køber, den er så god, at jeg tager den med på arbejde også. Der er teen ikke lige noget for mig, så i mit skrivebord finder du en lille æske med grøn te, så jeg kan få en kop i løbet af dagen. Det gør arbejdsdagen bedre.

Mangler jeg en god værtindegave til noget, jeg skal til, så kan te sagtens være løsningen. Ligesom du vil opleve både madretter og desserter hos mig, hvor te er en del af opskriften. Det er nemlig mere end bare en drik, og det kan med succes bruges til lidt af det hele. Jeg nyder den alsidighed, der er i te, men også at det bliver mere og mere populært, så jeg kan få mange spændende og lækre varianter i mit tehus.

Det er en hel verden af eksotisk te

Det er også hyggeligt at sidde med en kop te i hånden og bestille te på nettet. Det er en god stemning, og det giver en god fornemmelse i kroppen, når jeg skal vælge den næste slags, jeg har lyst til. Jeg er mest til en, der er traditionel uden for mange andre nuancer, og her finder du både den slags samt dem, der er med frugter eller urter også.

Det er det, der for mig viser deres professionalisme, at de har alle typer af smage, som du på nogen måde kan forestille dig.