Der er i de senere år dukket ideer op med at bygge nyt, så man ved lige nøjagtigt, hvad man får, og man får medindflydelse på den bolig, som man skal lade ens børn vokse op i ,og hvor man skal blive gammel og leve ens liv. Min kone og jeg er blandt dem, som blev meget fascineret af muligheden for selv at bygge vores eget hus, og vi var villige til at vente, til der kom en byggegrund i det område, hvor vi bege gerne ville bo.

Vi har fundet huset

Vi har i mellemtiden brugt meget tid på at undersøge markedet, og vi har snakket med sælgere og kundeservice fra mange af de firmaer, som tilbyder muligheden for byg nyt hus.

Men vi blev ved med at vende tilbage til fba-huse, for de havde virkelig meget at byde ind med, og de havde også en stor del af medbestemmelse, så det er virkelig et hus, som vi kan sige, vi har været med at bestemme både udseende på og indretning af. Noget som vi begge er meget indstillet på. Så manglede vi kun byggegrunden, for vi var klar og vi vidste, det blev fba-huse, og at vi skulle havde det hus, som var med gårdhavemiljø, for vi elsker begge at være udenfor og nyde alle årstider til det fulde.

Det sværeste har været hele tiden at vende tilbage på deres hjemmeside og sidde og sukke længselsfuldt og drømme sig til den fremtid, hvhor det er vores hus og ikke bare et billede på en side.

Nu er det bygget

Vi fik endelig sidste år bygget vores drømmehus, og vi har på ingen måde fortrudt at vi brugte fba-huse, for hele vejen gennem processen og alle afsluttende områder og faser er der medbestemmelse, og der er hele tiden en, som holder dig opdateret på, hvor langt projektet er nået, og hvor langt de er kommet med hele huset.

Vi anbefaler alle, som vil byge nyt, at bruge fba-huse, for de er super professionelle og overholder alle deadlines, og når de siger huset er færdigt, så er det færdigt. Der er ikke en masse småting, som skal rettes. Professionelle fra først til sidst. Klart en fordel for alle.

Ikke kun det, men huset er i sig elv perfekt. Der er tænkt over alle de moderne detaljer, som du ikke nødvendigvis kan få i et ældre hus. Der er plads til alt det, vi ikke kan leve uden, og samtidig er det energivenligt.