Hvis du elsker at læse bøger, ligesom jeg, så kender du helt sikkert til det der med, at man er på farten, men simpelthen ikke har plads til alle de bøger, man gerne vil læse. Hvis man rejser meget eller er pendler, er det altid rart at have et bredt udvalg af bøger med, så man kan slå ventetiden ihjel. Dog kan man hurtigt få ondt i ryggen af at slæbe rundt på alle de bøger. Heldigvis er der kommet en rigtig god løsning på det, og hvis du kender til dette problem, bør du helt sikkert læse med her. 

 

Invester i en Kindle og få samlet dine bøger på ét sted

Løsningen, som jeg er helt vild med, og som, jeg synes, fungerer supergodt er den såkaldte Kindle. En Kindle er et stykke hardware, som gør det muligt at læse e-bøger. Det er supersmart, og alt man skal gøre er at downloade en masse bøger ned på enheden. På den måde kan du få samlet diverse genrer på ét sted. Dette gør det også meget nemmere at have et stort udvalg med på farten, så du aldrig løber tør for læsestof, og samtidig slipper du for de store rygsmerter. Derfor er det bare med at komme ud og investere i en Kindle. 

 

Kun fantasien sætter grænser

Jeg elsker at læse forskellige genrer, men hvis jeg skulle vælge en favorit, så ville det nok være krimiromaner. Dog er det heldigvis kun fantasien, der sætter grænser, når du skal downloade bøger ned til din Kindle. Du kan nemlig downloade et hav af forskellige genrer, så du ikke behøver at begrænse dig selv, og det kan være alt fra kærlighedsromaner til krimier og fantasy. Derfor er det bare med at komme i gang med at downloade diverse bøger ned på din Kindle, så du ikke længere skal slæbe rundt på de tunge fysiske bøger.