Hvis du er bare en smule som mig, så kender du det sikkert allerede: Der er altid et eller andet i dit hjem, som driller. For mit vedkommende var det en bruser, som ikke kørte på fuld kraft, samt nogle vandhaner i henholdsvis køkkenet og på badeværelset, som dryppede. Sidstnævnte betød, at jeg fik store ekstraregninger, fordi jeg brugt for meget vand, eftersom disse vandhaner blot stod og dryppede hele natten. Sikke en skam.

 

Men hvad gjorde jeg så? Det har jeg efterhånden fået flere gange det spørgsmål, men jeg må indrømme, at jeg altid svarer det samme: Jeg fik fat i en blikkenslager, som kunne hjælpe mig med at få mit hjem op at køre igen. Indrømmet: Jeg er måske ikke den mest praktiske i hele verden, og derfor er det rart at kunne få fat på nogle, som har taget sig en uddannelse indenfor det område, som jeg står og har problemer med. Og det er faktisk hverken besværligt eller meget dyrt. Hvis du har brug for, ligesom mig, at der kommer nogle og hjælper dig, så kan jeg helt sikkert anbefale dig, at du tager kontakt til en blikkenslager. Der findes mange derude, men jeg føler mig ret tryg, når jeg siger, at en af dem, du bl.a. kan gå til er http://www.oeens-blikkenslager.dk/ – på deres hjemmeside kan du også læse mere om, hvordan de går til deres arbejde, og det er rart at få lidt information, inden man får nogle til at gå i gang med sin opgave, eller før man overhovedet tager kontakt til dem for at få en snak. 

 

I dag: Et funktionelt hjem

Som tidligere nævnt betyder mine gode erfaringer med en blikkenslager, at jeg har et funktionelt hjem, hvor diverse småting i dag er fikset. Det er en fryd at kunne komme hjem til en lejlighed, hvor tingene virker, og jeg ikke længere skal rende og brokke mig hele dagen over, at den ene eller den anden ting nu er gået i stykker igen og ikke virker.