Jeg er en læsehest, og det samme er familien, så når vi pakker til ferien, så er det ofte med en hvis ikke to kufferter fyldt med læsestof. Men det stoppede, da vi opdagede kindle, og vi fik det hele i form af e-bøger i stedet, for nu har vi alle vores kindle med, og vi har nærmest et helt bibliotek til rådighed, lige meget hvor vi er, og når vi som os læser så meget forskellig slags litteratur, som vi gør, så er det en gave.

Lidt af det hele

Jeg er til krimier, mens min mand er til bøger, som gerne må have et historisk præg, og mine børn læser gerne bøger, som er til unge og selvfølgelig bøger som Harry Potter, Hungergames og andre i samme stil.

At vi skulle rykke os fra de gode, gamle bøger og til det, som vi har med i dag, ville jeg aldrig have troet på, men jeg lånte min søsters kindle, mens hun var på kæresteweekend, og derefter var jeg hooked. Det var da så absolut også det, jeg skulle have, for det var så meget lettere.

En til hver

Jeg læser som altid meget forskelligt fra bøger som “Kvinden i toget”, som er en thriller, over kærlighedsromaner, det er jo lidt, hvad man er i humør til, og når du har det hele lige ved hånden, så er det jo også let at starte på en bog og så lade den være, hvis det ikke viser sig at være noget for dig.

Prisen for en god bog er dyr, og det er en stor udskrivning, når det er en hel familie, som læser hver måned, men med en kindle så sikres mange af de bøger til rigtig gode priser. Det er billigere for dig at købe på den måde, og det eneste, som du ikke får, er støvet fra bøgerne på hylden og duften af ny bog.