Køb de helt rigtige sommersko til din sommergarderobe

Er du på udkig efter sommerens perfekte sko, som kan sætte prikken over i’et på din sommergarderobe? Lige nu findes der mange forskellige skotrends, og det er blot op til dig, hvilke du ønsker at følge. Husk desuden, at det danske sommervejr ikke nødvendigvis er lig med sol og 25 grader, og at to par sko – et par sandaler og et par lukkede sko – måske ikke er en helt ringe idé.

 

Festsko med spids snude

En spids snude er absolut ikke kun tiltænkt små og feminine stiletter, som for de fleste kvinder er alt for svære at gå i. Skomoden denne sommer byder ligeledes på spidse snuder hos andre skotyper, herunder alt fra laofers og snørresko til sandaler og støvler. Hvis du køber en sko med spids snude, skal du altid vægte kvalitet højt. Hvis kvalitet på dine spidse sko er i bund, vil du opleve en ubehagelig sko, som nager og er svær at gå i.

 

Sommersandaler med åbning til tæerne

Selvom den danske sommer byder på ustabilt vejr, skal du ikke snydes for et par flotte sommersandaler. I år 2017 er tidens største trend inden for sommersandaler åbning til tåspidsen. Foruden høj komfort og mulighed for udluftning på varme sommerdage, giver den åbne tåspids et feminint udtryk, som kan passe til ethvert outfit. Du kan ligeledes vælge, at dine åbne sommersandaler skal være med hæl, hvilket vil få dine ben til at virke lange og flotte.

 

Sko med ankelrem

En ankelrem har været udbredt længe inden for skoverdenen, og denne sommer er ankelremmen ligeledes at finde hos de største modehuse verden over. Ankelremmen giver skoen ekstra kant og elegance, og den giver et flot og feminint udtryk. Du finder ankelremmene hos alle slags sommersko, herunder alt fra høje stiletter til små, flade og fine sandaler. Det er op til dig, hvordan du vil style din sko med ankelrem, men det giver et ekstra flot look, hvis du kombinerer skoen med ankelrem med bare ben og eventuelt en fin sommerkjole eller en smart nederdel.

 

Finde mere information på Tøndersko’s blog

Ønsker du at læse mere om skomoden denne sommer? På Tøndersko’s blog kan du altid læse om de nyeste statements inden for fodtøj – både til mænd og kvinder. Her finder du uddybende artikler om alle slags sko – herunder sneakers, vandresko og sandaler. Du kan finde bloggen og artiklerne ved at følge dette link http://designerskoen.dk.